On comprem jocs de taula???? Artijoc a Mataró

La pressió dels pares en l’esport
28 / juny / 2011
Entrevista Marius Serra: l’infant en el món adult
1 / juliol / 2011

Per acabar la setmana us proposo una botiga molt recomanable a nivell de jocs de taula!!!!! La botiga es diu Artijoci està situada al carrer Sant Antoni, 12 baixos de Mataró, situat al centre comercial i neuralgic de la ciutat de Mataró.

La botiga té una entradeta petitoneta, però dins hi trobareu tot un món de jocs de fusta, joguines tradicionals i si feu unes passes més i us endinseu a la botiga trobareu tot un espai de jocs de taula de tot tipus. Artijoc però està especialitzat en jocs de taula cooperatius, tenint diferents tipus de jocs cooperatius, molt diferents als més coneguts!!!!!!

La meva recomanació és doble ja que a part del fons de jocs que tenen i que de ben segur us farà entrar ganes de jugar-hi, els seus responsables t’assessoren en la tria i t’expliquen el joc perquè puguis jugar-hi sense llegir les instruccions!!!!! Aquest factor és molt important ja que moltes vegades és complicat entendre la seqüència de normes sobre un paper escrit mentre que si te l’expliquen s’entèn a la perfecció!!!! Aquest és un punt fort de la botiga d’Artijoc!!!!!! Podeu demanar per la Noemí i molt amablement us explicarà els jocs i us acollirà a la seva botiga!!!!!

En darrer lloc m’agradaria destacar el seu blog de jocs on podreu trobar un joc recomanat cada setmana i on podreu consultar tot el fons de jocs que tenen!!!!! Es tracta d’un bloc molt actiu i molt ben presentat, molt recomanable pels amants del joc de taula!!!!!!. El blog el podeu consultar a http://elgronxadordartijoc.blogspot.com/.

Si algun dia no sabeu on anar i voleu passejar per un lloc diferent i de pas voleu fer compres de jocs us recomano la botiga d’Artijoc a Mataró!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *