Ser monitor…

La dieta infantil: la lluita contra la obesitat infantil
6 / juny / 2011
Un conte: la princesa i el pèsol
8 / juny / 2011

Avui us proposem un  petit article del suplement Criatures del diari Ara del dissabte de 21 de maig sobre les vivències de 3 o 4 caps escoltes o monitors d’esplai dins el moviment d’educació en el lleure i del que significa per ells el fet d’haver estat o ser monitor. Per molts monitors, aquesta opció de vida acaba sent una filosofia de vida, una manera de fer i de ser i de transmetre uns valors positius davant la vida!!!!!

En una segona entrega, possiblement la setmana vinent, us penjarem un article que parla de les colònies des del punt de vista de l’infant i dels valors que hi poden aprendre de forma natural, però avui hem considerat important que aquells pares que no heu estat monitora o caps pogueu saber que se sent i els que ho heu estat, pogueu recordar aquells moments que us van marcar i que encara avui són anècdotes de la vostra vida!!!!!

Si voleu llegir l’article, cliqueu ser monitor

Cal doncs que siguem conscients de la vital importància de l’existència d’aquesta figura tant cabdal per la formació integral dels nostres infants!!!

Visca els monitors o caps!!!! Visca l’educació en lleure!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *