Súperavis!!!!!

Un conte: QUÈ FAREM, QUÈ DIREM! Els minairons!!!!
31 / maig / 2011
15 dies d’agost!!!!!
1 / juny / 2011

Avui us proposem un article del Diari Ara del passat dissabte dia 21 de maig!!!!! L’article en qüestió és un reflex molt real en base a l’experiència de un matrimoni que són avis de més de 6 nets!!!!!!! Ja veureu que tot i que sembli un cas molt concret podem veure reflectit tot el que els avis arriben a fer per ajudar als seus fills i nets i creiem que és una manera molt bonica però real de fer un homenatge a aquests “grans” educadors durants algunes estones dels nostres fills!!!!!!

Ens agradaria que la lectura d’aquest article fos de manera simpàtica i sense cap mena de recel, al contrari, ja que creiem que les circumstàncies socials han canviat molt les darreres dècades i que els avis prenen un paper molt important en les famílies!!!!!! Aquest article és simplement les vivències de dos avis molt feliços per poder fer d’avis sense descuidar el sacrifici que això comporta, sacrificia que la Montse i el Joan gaudeixen de forma autèntica!!!!

Si voleu llegir l’article, el podeu consultar clicant a superavis

Visca doncs els súperavis!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *