Un conte: QUÈ FAREM, QUÈ DIREM! Els minairons!!!!

Arriben les vacances!!!!!! Moments per compartir junts!!!!!
25 / maig / 2011
Súperavis!!!!!
1 / juny / 2011

Avui hem cregut convenient introduir un recurs que encara no havíem utilitzat: un conte!!!!!

Des de l’equip de coordinadors del bloc creiem que el conte és un recurs molt interesssant entre pares/mares i infants. La majoria de nens i nenes es senten atrets per les meravelloses històries que expliquen els contes, ja siguin contes clàssics que coneixem de sobres ( i que els nens/nenes volen que repetim moltes vegades) com contes nous o inventats.

Els contes ens proporcionen una eina fantàstica per comunicar-nos amb els nostres infants i sempre ( o quasi sempre) estan carregats de missatge educador o simplement d’algún fet que volem que quedi ens els infants.

Per altra banda, el conte és un recurs que tothom coneix i en el que no cal ser un especialista per explicar-los i utilitzar-los quan creguem adient. Només cal voluntat de trobar una estona de pausa i relax amb els nostres fills i filles.

De ben segur que molts pares i mares teniu el conte com a referència per als vostres fills i filles. Nosaltres, avui, començarem amb un relat o conte sobre els minairons, uns follets molt simpàtics i treballadors que provenen del Pirineu (Alta Ribagorça, Pallars, Alt Urgell, Andorra i País Basc)  i que de ben segur us regalaran una estoneta de diversió i màgia!!!!

El conte el podeu consultar clicant el següent pdf:  que farem,que direm: els minairons !!!!!

Bona nit, pares i mares!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *