Deixa’m jugar que estic aprenent !!!!

Els nens dormen prou?
23 / maig / 2011
LIPDUB de l’Escola Vedruna de Berga!!!!!
25 / maig / 2011

Avui us proposem un petit article que ens fa un breu però molt correcte resum del que significa el joc en la vida dels nostres infants!!!!! Un cop hagueu llegit l’article podreu copsar la vital importància del joc en els infants i del que aporta als nens i nenes, ja sigui a nivell pedagògic com a nivell d’increment del plaer i la felicitat!!!!!!

Froebel ( mestre i pensador) ja explicava que la vida del infant és joc i són molts els especialistes que reclamen més moments de jocs pels nostres infants!!!!. En aquest escrit, s’hi resumeixen els aspectes més bàsics que s’han de donar en el moment de joc com també quina és la funció dels educadors (pares, mares, mestres, etc…) alhora d’afavorir els espais i els moments de joc.

En el tram final de l’article es posa especial èmfasi en un dels factors que millor desenvolupen els jocs (entenent com a jocs aquells en que no només juguen el nen i la màquina) i que és el factor socialitzador del joc. El joc proporciona als infants aquell vehicle per comunicar-se els uns amb els altres en el mateix lloc i moment. Podríem equiparar el joc com la mateixa llengua que parlen tots els infants i amb la que aprenen a entendre’s dins un entramat social determinat!!!!

Des del bloc us animem a trobar les estones de joc que de ben segur us proporcionaran tanta felicitat a ells com a vosaltres!!!!!

Si voleu consultar l’article, cliqueu : Deixa’m jugar que estic aprenent!!

Ànims i a jugar!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *