Orientacions per millorar l’atenció!!!!

Un joc familiar: Equilibry!!!!!!
16 / maig / 2011
Els fills imiten als pares
18 / maig / 2011

Qui està escoltant????

Avui pengem un article breu sobre alguns consells o orientacions per millorar la capacitat d’estar amb atenció dels nostres infants. Aquest article d’un blog de Olga Rodriguez (http://olgarodriguez-olga.blogspot.com/2011/04/orientaciones-para-mejorar-la-atencion.html) anomenat la Carpeta de Olga i és un blog dedicat a la psicopedagogia i que té alguns articles molt interessants que anirem penjant de tant en tant. Avui us pengem un article que parla sobre el TDA i sobre aquelles raons que porten a no prendre atenció a un infant!!!!! L’article també dona algunes orientacions sobre exercicis que podem fer amb els nostres fills i filles per millorar la seva capacitat d’estar atents i concentrats en una sola cosa!!!!!

L’article el podeu consultar aquí: ORIENTACIONS PER MILLORAR L’ATENCIÓ

No és un article gens tècnic i us prometem que és molt digerible alhora que podem extreure’n cosetes que ens serviran per tots els nostres fills i filles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *