Els fills imiten als pares

Orientacions per millorar l’atenció!!!!
18 / maig / 2011
Els nens dormen prou?
23 / maig / 2011

Educar en l'exemple....

Avui us pengem un vídeo que potser ja heu vist al Youtube ( és molt visitat), però que no per això deixa de ser menys impactant en el missatge que transmet. Moltes vegades ens repetim que els pares i mares som exemples pels nostres fills i filles i que ells/elles fan el que veuen en nosaltres. Aquest vídeo és una impactant però breu reflexió del que vol dir ser exemple, educar en l’exemple tot i que moltes vegades l’exemple no sigui el                                                                              que voldríem que els hi quedés!!!!!!

Us convidem doncs a reflexionar sobre l’exemple que som i sobretot sobre l’exemple que volem ser!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *