Un joc familiar: Equilibry!!!!!!

Més exercici i menys televisió…
16 / maig / 2011
Orientacions per millorar l’atenció!!!!
18 / maig / 2011

el joc Equilibry

Hola juganers i juganeres!!!!!!

Avui us proposo un joc de taula que combina ingredients com estratègia, atzar i sobretot molta habilitat!!!!!!!. Equilibry és un joc on podreu jugar tota la família des de nens i nenes de 2 o 3 anys fins a les persones més grans de la casa!!!!!!!

Equilibry és un joc bàsicament d’habilitat. És de la família de jocs de posar peces en equilibri i veure qui és el més hàbil perquè sigui el qui aconsegueix que se li caiguin les menys peces possibles. Altres jocs d’aquest estil poden ser Bamboleo o Jenga. Un altre dia us parlaré de Bamboleo ja que val molt la pena!!!.

Però avui us proposo un joc senzill, curtet i emocionant on podreu gaudir tots d’una molt bona estona de joc. Aquest joc és ideal per jugar una estoneta  amb els vostres fills i filles al vespre abans de anar a dormir tot fent una partida que no acostuma a durar més de 15 o 20 minuts!!!

I de que va????? Doncs és tant senzill com llençar un dau de colors i posa la peça groga i cilíndrica del color que el dau determina a sobre de la base inestable del mateix color que el color del dau!!!!!! El jugador/a que al posar una peça, provoqui la caiguda d’una o més peces se les queda com a càstig!!!!! Al final del joc perd el qui tingui més peces i guanya el qui en tingui menys!!!!!

La potencialitat d’aquest joc és tant brutal que hi podem jugar cooperativament!!!!!!! Si cabviem el nostre objectiu i passem a determinar que el nostre objectiu comú de tots els jugadors/res és el d’aconseguir posar totes les peces sense que en caigui cap, convertim un emocionant joc competitiu en un emocionant joc cooperatiu!!!!! proveu-ho i ja em direu que us sembla la versió cooperativa!!!!!

Equilibry a mitja partida

El joc es pot trobar a la majoria de botigues on comercialitzin jocs de la marca Cayro. Tot i això, un link on trobareu el joc per un preu increible:  5,94 euros!!!!!!

http://www.espaciologopedico.com/tienda/detalle.php?Id_articulo=6780

La inversio val molt la pena, ja ho veureu!!!!

També us passo la fitxa que he fet del joc de l’equilibry: equilibri

No deixeu mai de jugar!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *