Com hem d’educar els nostres fills del Segle XXI ?

Intel·ligència Emocional
23 / abril / 2011
Educar en valors
1 / maig / 2011

Us tornem a recomanar un nou programa de “Singulars”, aquesta vegada compta amb la presencia de Paulino Castells que es defineix com a psiquiatre de família. El doctor Castells parla clar i diu que hem creat una generació d’adolescents que és la més sobreprotegida i teledirigida de la història. Segons ell, l’actitud sobreprotectora de molts pares impedeix que els nens aprenguin a ser autònoms, a resoldre problemes, a prendre decisions i a assumir responsabilitats. Per ell, pares i mestres han perdut autoritat, ja no són models d’identificació pels nens i els joves que busquen models a la televisió o a internet. Diu que cal recuperar la cortesia social, el respecte als més grans, i que cal educar en el sacrifici i en la moral del treball.

En el programa es tracten tres grans temes com són: l’educació, el TDAH i les separacions familiars.

Enllaç: http://www.tv3.cat/3alacarta/#/videos/3480510

Web personal del doctor Paulino Castells: http://www.paulinocastells.com/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *