Un invent revolucionari com pocs!!!!!!!

Perquè és important jugar?
13 / abril / 2011
Notes d’educació a TV3
18 / abril / 2011

Benvolguts pares i mares!!!!!!!!!

Avui us presentem un vídeo que podeu usar com un joc. El vídeo de presentació de l’eina  Book que ens ha facilitat la Paqui, una mare de l’escola, ens fa una descripció molt acurada d’un element revolucionari en la nostra societat i que de ben segur canviarà la vostra vida!!!!! Hi ha un abans                                                         i un després de Book!!!!!!!

La recomanació de la mateixa Paqui és que sobretot escolteu el vídeo amb els ulls tancats i jugueu a endevinar de quin article es tracta. A veure si coincideix el que penseu que és amb amb la realitat!!!!!!

Podeu fer el mateix joc amb tots els components de casa vostra a veure qui és el que més s’acosta a la descripció de l’alticle en qüestió!!!! Segur que serà molt divertit veure qui ho endevina!!!!!

Aquí teniu el link del vídeo:  book

A veure qui s’hi acosta més!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *