Al pati encara triomfa la pilota!!!!!!

L’aprenentatge queda, la brutícia se’n va!!!!
5 / abril / 2011
El discurs d’Steve Jobs
12 / abril / 2011

Avui us pengem un article publicat al diari ARA el dia 6 d’abril  i que tractava un doble tema d’una manera molt gràfica i molt ben explicada. En un primer apartat de l’article ens parla sobre la brioxeria industrial i del mal que està fent a les dietes dels nostres infants. En un gràfic molt explicatiu, ens mostren quin tipus d’aliments cal potenciar i quin tipus d’aliments cal eliminar o reduir!!!!!!. En aquest primer apartat també s’explica quina és la intenció de la Generalitat per fer front al increment de la obesitat infantil!!!!.

Seguidament, en la segona pàgina del article, hi ha un petit article en que es fa un anàlisi molt simple de les activitats dels nostres infants durant les estones lliures i on conclueixien que al pati encara dominen els jocs motors (sobretot en nens) i la pilota encara és protagonista de les estones de temps lliure dels nostres infants!!!!!!

Us convidem doncs a llegir un article molt ben redactat i molt concret sobre dos temes cabdals pel desenvolupament dels nostres infants: per una banda una dieta adient i per l’altra el joc motor i les seves potencialitats!!!!!

L’article el podeu obtenir clicant aquí: article ARA 6 abril

Bona lectura!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *